De vakanties zitten er nu echt op

Geplaatst op: 19 oktober 2012 · Geplaatst in: Weekendverhalen

We zitten weer in de herfst. De zomer (nou ja, zomer…) en de vakanties zijn voorbij. Een ieder heeft het werkritme weer opgepakt en de meesten kunnen terugkijken op een mooie vakantie in verre oorden.

Oorden waar mensen op een andere wijze leven dan wij in Nederland en het in de meeste gevallen met veel minder moeten doen dan wij hier in Nederland gewend zijn. Zelfs met nog minder dan de mensen hier die ook van andere afhankelijk zijn voor hun dagelijkse levensonderhoud.

De mensen in de desa’s Tileng, Imogiri en Baturraden waar Stichting Tileng zich voor inzet zijn voor hun dagelijkse levensonderhoud afhankelijk van donateurs en sponsors van de stichting.
De stichting heeft immers ten doel de verbetering van de leef- en woonsituatie, in de breedste zin van het woord, van deze desa’s. De stichting tracht haar doel met name te bereiken door het initiëren, begeleiden en financieren van projecten van de lokale bevolking. De ondersteuning is gericht op structurele hulp, bijvoorbeeld via onderwijs en via inkomen genererende projecten. Op dit moment richt de stichting zich op een drietal desa’s, te weten Imogiri, Baturraden en uiteraard Tileng.

Mocht u, na het zien van beelden van uw afgelopen vakantie in een van die oorden waar mensen het niet breed hebben, ons werk willen steunen maak dan gelijk gebruik van deze link. De mensen uit de desa’s zullen u dankbaar zijn.

Stichting Tileng helpt de desa’s, helpt u Stichting Tileng?