Dit geeft u de unieke kans om met een spreekwoordelijke klap, niet 2 maar zelfs 3 vliegen te slaan.

Geplaatst op: 12 december 2012 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Het kan niemand zijn ontgaan dat Stichting Tileng ter viering van haar 12,5 jarig bestaan eerder dit jaar, onlangs een magazine heeft uitgebracht onder de naam “Buffelen voor Tileng”.


Wat echter ook zeker het vermelden waard is, is de aan de verkoop van het magazine gekoppelde verloting. Wij verloten onder alle kopers van het magazine 10 CD’s “Verleden Land” van Wouter Muller.

Dit geeft u de unieke kans om met een spreekwoordelijke klap, niet 2 maar zelfs 3 vliegen te slaan.

1. U kunt voor (minimaal) EUR 12,50 in het bezit komen van een prachtig magazine, met indrukwekkende reportages, interviews, feiten en achtergronden over Stichting Tileng.

2. U maakt kans op een gesigneerde CD “Verleden Land” van onze ambassadeur Wouter Muller. Een CD vol meesterwerken, geïnspireerde door de Indonesische roots van Wouter. Alleen het nummer “Awas!” is de investering al waard.

CD Verleden Land 07-12-2012 200

 

 

 

 

 

 

 

3. U steunt met uw bijdrage het goede werk van Stichting Tileng in Indonesië. U kunt in het magazine direct lezen aan wat voor fantastische projecten uw geld wordt besteed.

FB Buffelen voor Tileng 200

 

 

 

 

 

 

 

Let wel: de sluitingstermijn van de verloting is 31 december a.s.. Wanneer u uw exemplaar van het magazine na die datum koopt, dan zult u het moeten doen met slechts 2 vliegen.

Dus grijpt uw kans, nu het nog kan !