“Had ik maar …….”

Geplaatst op: 7 december 2012 · Geplaatst in: Weekendverhalen

“Had ik maar ……” is een bekende uitspraak! Of zijn het woorden die je nooit zegt? Er zijn mensen die zeggen nooit ergens spijt van te hebben. Er zijn er ook die, als ze in contact komen met Stichting Tileng, spijt hebben dat ze daar niet eerder donateur van zijn geworden.

Door goede presentatie en voorlichting proberen wij de keuze van al dan niet doneren makkelijker te maken, zodat mogelijke spijt achterwege blijft. En dat is een goede zaak, want spijt zeurt, knaagt en vreet aan je. Dat is niet fijn.

Met onder andere de website, nieuwsberichten en het op verzoek geven van inleidingen, maken wij ons zo veel mogelijk zichtbaar. Want iedereen zou moeten weten dat Stichting Tileng de desa’s (dorpen) Tileng, Imogiri en Baturraden op het eiland Java in Indonesië steunt. De stichting heeft ten doel de verbetering van de leef- en woonsituatie, in de breedste zin van het woord, van deze desa’s. De stichting tracht haar doel met name te bereiken door het initiëren, begeleiden en financieren van projecten van de lokale bevolking. De ondersteuning is gericht op structurele hulp, bijvoorbeeld via onderwijs en via inkomen genererende projecten.

Ga dus ‘spijtvrij’ door het leven en wordt bewust en snel donateur van Stichting Tileng.

Spijt over gedane zaken slijt met de tijd, maar spijt over dingen die je niet hebt gedaan, raak je nooit meer kwijt.”