Het heeft hare majesteit behaagd….

Geplaatst op: 29 april 2013 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Afgelopen vrijdag heeft Hare Majesteit behaagd Wouter Muller, bekend muzikant en natuurlijk ambassadeur voor Stichting Tileng, te benoemen tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Wouter heeft het lintje onder andere te danken aan zijn inzet voor Stichting Tileng.

Wouter is sinds 2005 actief betrokken als ambassadeur voor Stichting Tileng. Hij wil namelijk geen ‘’papier uithangbord’’ zijn, maar wil zich actief inzetten voor de stichting. Dit resulteerde onder andere in benefietconcerten en promotie op onder andere flyers en CD-covers.  Ook is Wouter aanwezig bij  evenementen van de stichting, waarbij hij met zijn muziek en aanstekelijke enthousiasme vaak een hoogtepunt van de dag is. Zonder Wouter zou Stichting Tileng niet zijn waar het nu is.

Als Stichting Tileng zijn we vanzelfsprekend ontzettend blij met deze onderscheiding voor onze ambassadeur en we feliciteren Wouter dan ook van harte!

A.C. (Ton) Lange en C.M. (Cees) van der Jagt, respectievelijk voorzitter en penningmeester, waren namens Stichting Tileng aanwezig bij het opspelden van het lintje door burgemeester Peter E.J. den Oudsten in Wouters woonplaats Enschede. Na afloop van deze ceremonie was er een feest met een drankje, Indisch eten en muziek. Als cadeautip werd een donatie voor Stichting Tileng gevraagd. Vanzelfsprekend zijn we daar erg dankbaar voor.