Even voorstellen

Geplaatst op: 27 september 2013 · Geplaatst in: Weekendverhalen

In maart 2013 ben ik aan de slag gegaan als online marketeer bij Van den Assem Schoenen, waar Remco Lange (red: adviseur/vrijwilliger van de stichting) destijds actief was als grafisch vormgever. Binnen twee weken stond hij al aan mijn bureau: hij had op mijn LinkedIn gezien dat ik bij mijn vorige werkgever diverse goede doelen ondersteunde op het gebied van online marketing. Stichting Tileng was juist op zoek naar iemand met kennis van Google Grants.

Remco bracht mij op de hoogte van Stichting Tileng, de werkzaamheden en het beleid en vroeg of ik als adviseur/vrijwilliger zou willen toetreden tot de stichting. Vooral door het feit dat daadwerkelijk 99% van alle inkomsten aan projecten wordt besteed hoefde ik niet lang na te denken om ‘ja’ te zeggen. In de afgelopen bestuursvergadering heeft Remco mij dan ook geïntroduceerd, en ben ik positief ontvangen. Een week later mocht ik mij officieel adviseur/vrijwilliger van Stichting Tileng noemen.

Mijn naam is Jos Rozemuller (1986) en woon in Krimpen aan de Lek, samen met mijn vrouw en 2 kinderen. Inmiddels ben ik zo’n 5 jaar actief in de online marketing en heb ik in het verleden voor ongeveer 10, zowel grote als kleinere, goede doelen ondersteuning gegeven in hun online marketing activiteiten.

Met mijn kennis van online marketing hoop ik het bereik van Stichting Tileng te vergroten, met uiteindelijk natuurlijk als doel dat de stichting nog meer projecten kan opstarten en realiseren om de woon- en/of leefsituatie in de desa’s te verbeteren.