Verkoop 3D kerstkaarten

Geplaatst op: 4 oktober 2013 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Kaart 006De donkere dagen komen er weer aan, dat merken we allemaal ‘s-ochtends na het opstaan en aan het eind van de middag. Dit is ook weer de tijd om na te gaan denken wie we dit jaar een Kerstkaart gaan sturen. Zo’n kaart geeft bij de ontvanger het gevoel niet vergeten te zijn. Fijn om te weten zo rond de feestdagen. Als we weten hoeveel er verstuurd moeten worden, dan moet er tot aanschaf worden overgegaan. Daar kan Stichting Tileng een handje bij helpen.

Van een drietal van onze donateurs, waarvan een met name in natura doneert, hebben we weer een groot aantal Kerstkaarten ontvangen. Deze verkopen wij per set van vijf stuks inclusief verzendkosten. De opbrengst gaat onder aftrek van de portokosten naar projecten in de desa’s Tileng, Imogiri en Baturraden.

kaart 007Voor het bedrag van € 7,50 (inclusief verzendkosten) kunt in het bezit komen van een set van vijf mooie verschillende handgemaakte 3D kerstkaarten. Bestel ze via onze donatiepagina of door het bedrag over te maken op rekening 1237.98.965, t.n.v. Stichting Tileng, Capelle aan den IJssel, onder vermelding: Kerstkaarten met naam en e-mailadres. Na ontvangst van het bedrag vragen wij u per mail uw postadres op.Mocht de voorraad op zijn op het moment dat uw bedrag op de rekening van de stichting is bijgeschreven dan neemt de penningmeester contact met u op. U bepaalt in overleg met de penningmeester wat te doen met het door u gestorte bedrag. Terugstorten of inzetten voor de projecten op Java. U, en u alleen, bepaalt wat er met u geld wordt gedaan. Laat dat duidelijk zijn!

We zien uw bestelling met belangstelling tegemoet.