De website van Stichting Tileng vandaag ……….

Geplaatst op: 28 oktober 2013 · Geplaatst in: Weekendverhalen

De website van Stichting Tileng vandaag lijkt niet meer op die van gisteren. We kunnen het nu hebben over de nieuwe website van Stichting Tileng voor het komende decennium.

Bij een professionele organisatie is een website eigenlijk nooit af. Dankzij de inspanningen van Remco Lange, adviseur/vrijwilliger van Stichting Tileng, tevens eigenaar van Carnero Mediadesign en de lange tijd hosting-steun van Netvlies Internetdiensten te Breda, is Stichting Tileng met een nieuwe website de “lucht” in gegaan. Er kan nog meer dan voorheen en de oude verhalen staan er ook op. Door middel van rapportages, weekendverhalen, krantenknipsel, foto’s en ander beeldmateriaal is te zien wat Stichting Tileng, samen met haar donateurs en sponsors, in Tileng, Imogiri en Baturraden allemaal heeft bereikt en wat de bewoners van die desa’s nog zouden willen aanpakken.

De afgelopen periode is door het bestuur, hard gewerkt aan de nieuwe site. Er zijn diverse items aan de website toegevoegd en de site zal de komende tijd steeds aangevuld worden met nieuwe wetenswaardigheden en mogelijkheden.

Op verzoek van belangstellenden biedt Stichting Tileng haar sponsors en anderszins geïnteresseerden graag de gelegenheid om acte de présence te geven op de nieuwe website. Tegen een passende vergoeding is het mogelijk een advertentie, De website van Stichting Tileng vandaag ………., advertorial of link te plaatsen. Op deze wijze kunt u laten zien betrokken te zijn bij het werk van Stichting Tileng en gelijktijdig aandacht vragen voor uw eigen organisatie. Voor meer informatie en voor overleg over vormgeving en prijsstelling kunt u contact opnemen met de beheerder van de website Remco Lange van Carnero Mediadesign.

Dus houd de (nieuwe) website goed in de gaten. Wij wensen u veel lees- en kijkplezier toe!