Fotoalbums op de website

Geplaatst op: 22 augustus 2014 · Geplaatst in: Weekendverhalen

In mijn verhaal van 28 oktober 2013 schreef ik onder andere:

“De website van Stichting Tileng vandaag lijkt niet meer op die van gisteren. We kunnen het nu hebben over de nieuwe website van Stichting Tileng voor het komende decennium.”

en

Door middel van rapportages, weekendverhalen, krantenknipsel, foto’s en ander beeldmateriaal is te zien wat Stichting Tileng, samen met haar donateurs en sponsors, in Tileng, Imogiri en Baturraden allemaal heeft bereikt …………….

Onlangs is er een al eerder aangekondigd item “Fotoalbums” online gegaan. Op deze pagina zijn foto’s geplaatst van voor de stichting belangrijke, wetenswaardige en leuke gebeurtenissen. Die beelden willen wij u niet onthouden. Neem dus snel eens een kijkje op de pagina “Fotoalbums”.

De kracht van Stichting Tileng is het zich onderscheiden door volledige transparantie in woord, beeld en cijfers. Daar draagt de pagina “Fotoalbums” belangrijk aan bij.

Mist u nu iets, of wilt u van een specifiek onderwerp of project beelden zien, laat het ons weten en wij kijken in ons fotoarchief of we uw wens kunnen verwezenlijken.

Dus schroom niet en neem contact met ons op. info@tileng.nl

Stichting Tileng laat projecten van de grond komen met uw steun!