Ik vertrek…

Geplaatst op: 11 december 2015 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Na 18 jaar werkzaam te zijn geweest in het openbaar bestuur heb ik in het afgelopen voorjaar besloten met ingang van 2016 ruimte te maken voor nieuwe wegen. Dit betekent dat ik na 6 jaar burgemeester te zijn geweest van Capelle aan den IJssel dit mooie ambt neerleg.

Het betekent ook het einde als beschermheer van de mooie Stichting Tileng. Met heel veel enthousiasme, liefde en inzet zijn in Midden-Java prachtige projecten tot stand gekomen. Projecten die kinderen en volwassenen nieuwe kansen en mogelijkheden bieden voor de toekomst.

Ik vond het een eer om deze stichting, en alle mensen die zoveel werk – daar én hier – verzetten, een klein steuntje in de rug te geven. Van harte hoop ik dat het werk in Midden-Java nog lang en succesvol door mag gaan. En allen die, waar dan ook, bij het werk van de Stichting Tileng betrokken zijn, wens ik voor de komende jaren passie, enthousiasme, goede moed en doorzettingsvermogen toe.

Het ga jullie, het ga de Stichting Tileng goed!