Kent u deze nog?

Geplaatst op: 18 december 2015 · Geplaatst in: Weekendverhalen

(Een keer in de maand halen we met u oude verhalen op!)

Een van onze doorlopende projecten. Er zijn nog steeds kinderen die ondersteuning nodig hebben! Past toch mooi in de Kerstgedachte!

Wij wensen u dan ook Prettige Feestdagen.

OORSPRONKELIJK GEPLAATST OP 30 JANUARI 2006 IN: WEEKENDVERHALEN

Echtpaar uit Rotterdam gaat jongetje uit Baturraden financieel ondersteunen – door Ton Lange

Afgelopen 5 december, zie nieuwsarchief, deelde ik u mee dat de stichting op korte termijn een verzoek uit Baturraden kon verwachten om voor twee leerlingen de kosten van de lagere school te betalen. Het zijn leerlingen die goed kunnen leren maar die door geldgebrek zouden moeten stoppen. Het verzoek is inmiddels ontvangen. Het betrof niet een verzoek voor twee leerlingen maar voor vier in totaal.

Een echtpaar uit Rotterdam heeft de stichting laten weten een van de vier financieel te gaan ondersteunen. Een geweldig initiatief nietwaar? Als u dit leest en denkt dat u de kosten van een van de anderen voor uw rekening wilt nemen neem dan contact met mij op (lange@tileng.nl). Het gaat om niet meer dan € 113,00 (Red: nu circa € 175) per leerling per jaar. Ik zie de positieve reacties met belangstelling tegemoet. Help deze leerlingen. Verbeter de wereld en begin bij de jeugd.

Red: Het jongetje uit Baturraden is inmiddels 21. Hij heeft in 2011 met behulp van Stichting Tileng zijn school afgerond en kan mede dankzij zijn opleiding nu prima in zijn eigen onderhoud voorzien.