Kent u deze nog?

Geplaatst op: 15 januari 2016 · Geplaatst in: Weekendverhalen

(Een keer in de maand halen we met u oude verhalen op!)

Tijdens de bouw gaat het lesgeven gewoon door

GEPLAATST OP: 13 NOVEMBER 2009 · GEPLAATST IN: WEEKENDVERHALEN  

Schermafbeelding 2016-01-08 om 08.43.45Deze maand ontving het bestuur van Stichting Tileng een tussenrapportage van de (her)bouw van de lagere school SDN 3 Pamijen 2 in Baturraden.

Voordat met de sloop van de bestaande school en met de nieuwbouw kon worden begonnen, moest er naar vervangende leslokalen gezocht worden. Via Facebook liet drs. Iksan, directeur van de school, aan mij weten dat ze die gevonden hadden. Een aantal mensen uit de omgeving was bereid overdag hun huis af te staan als leslokaal. Dat is in dank aanvaard, ook al was het behelpen.

Nu is meer dan de helft van de nieuwbouw gerealiseerd. Met voortvarendheid is er gestart met de laatste fase. Op de foto’s kunt u zien dat zodra het maar mogelijk is, men het schoolmeubilair terugzet, opdat er weer les gegeven kan worden.

Na de lessen gaan de bouwvakkers verder met de afwerking van de lokalen, die nog niet voor 100% af zijn.

Met andere woorden: “Het gaat uitstekend in Baturraden”. Zodra deze school helemaal klaar is, kunnen ze aan de volgende lagere school, SDN 5 Karangsalam, beginnen. Natuurlijk houden we u op de hoogte.