De groene collectebus heeft er sinds deze week een digitaal zusje bij

Geplaatst op: 13 mei 2016 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Stichting Tileng vaart al jaren wel bij de donaties die zij krijgt. Donaties en giften maken al die mooie projecten op Java mogelijk. Het werven van donateurs, sponsors en het ophalen van geld voor het steunen van projecten kost over het algemeen veel tijd. Inzet die de bestuursleden en vrijwilligers van de stichting een kleine moeite vinden. Of het nu het verkopen van zelfgemaakte kaarten is of het houden van een tombola. Alles wordt uit de kast getrokken, velen van u kennen de groene collectebus die bij ons op tafel staat op het moment dat we op een Kumpulan staan.

Deze groene collectebus heeft er sinds deze week een digitaal zusje bij. Niet geheel nieuw, sommige van u hebben al eens een donatie gedaan via iDEAL op onze website. Inmiddels staat er een geheel vernieuwde en op en top beveiligde variant online. U hoeft dus niet meer te wachten tot de eerst volgende Kumpulan, de digitale collectebus is nu 24 uur per dag, zeven dagen in de week beschikbaar.

Het is heel eenvoudig om een donatie te doen. We vragen een minimumbedrag van vijf euro. Dit omdat we ook hier de bestedingsgarantie waar willen maken. Weet u, het is eigenlijk hetzelfde als online winkelen, alleen dan makkelijker. U hoeft namelijk niet te kiezen tussen twee merkbroeken, mooie tassen of een van de nieuwste boeken. U maakt een veilige een goede keus door een donatie voor Stichting Tileng te doen. We zouden bijna zeggen, makkelijker kunnen we het niet maken.

Wist u dat?

  • Er zijn 10 miljoen consumenten die gebruik maken van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Dat zijn 10 miljoen potentiële donateurs die iDEAL direct en gratis kunnen gebruiken!
  • Een betaling met iDEAL staat direct op onze rekening.
  • Het is direct duidelijk of de betaling is gelukt, u krijgt er ook een bevestiging van.
  • Het is voor uw als donateur een vertrouwde, veilige en makkelijke manier om te betalen, gewoon in uw eigen internetbankieromgeving.

Kunnen we ook nu weer op u rekenen?