Verlanglijstje

Geplaatst op: 28 juli 2017 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Kent u het gevoel dat je zoveel wil doen, maar dat het niet allemaal tegelijk kan? Omdat het ontbreekt aan tijd, aan mogelijkheden of aan geld?

Ook bij Stichting Tileng is dit herkenbaar. We kunnen nu eenmaal niet alle projecten die we willen realiseren tegelijkertijd starten. Dit heeft in ons geval vooral te maken met geld. En eerlijk gezegd denk ik dat als we het geld hadden om alles te realiseren wat we willen, ook tijd en mogelijkheden een uitdaging zouden gaan vormen.

Daarom hebben we een soort ‘’verlanglijstje’’ gemaakt. In onze projectenoportefeuille, in te zien via https://www.tileng.nl/projectportefeuille/, staan projecten die we willen realiseren wanneer er genoeg geld is om dit te doen. Naar elk van deze projecten is vraag vanuit Indonesië.

Wanneer u de lijst bekijkt, ziet u dat het voor de grote van de projecten om relatief weinig geld gaat.

Echter, om alles uit te voeren is wel veel geld nodig. Gelukkig hebben we trouwe donateurs die ons geregeld geld doneren. Hen wil ik hiervoor hartelijk bedanken, want op die manier komen de projecten uit onze projectportefeuille steeds dichterbij.

Hoe meer donaties, hoe sneller we de projecten kunnen realiseren. Dus mocht u zelf een project graag gerealiseerd zien, bent u altijd van harte welkom om te doneren.

Bij voorbaat dank!