Uw logo op onze site?

Geplaatst op: 4 augustus 2017 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Marketing en maatschappelijk verantwoord ondernemen, twee begrippen die voor veel bedrijven steeds belangrijker worden. Door marketing hopen bedrijven zichtbaarder te worden en meer resultaat te halen. Door maatschappelijk verantwoord te ondernemen zorgen zij dat ze ook wat teruggeven aan de maatschappij. Bijvoorbeeld door milieuvervuiling tegen te gaan of door een goed doel te steunen.

Bedrijven kunnen marketing en maatschappelijk verantwoord ondernemen nu eenvoudig combineren.

Op de site van Stichting Tileng is namelijk nog ruimte voor enkele logo’s. Tegen een schappelijke vergoeding kunnen wij hier uw logo plaatsen. Het logo is dan op bijna elke pagina op de website te zien, zoals bijvoorbeeld op https://www.tileng.nl/weekendverhalen/. Zo is uw bedrijf online meer zichtbaar en kunnen wij met de opbrengsten de desa’s in Indonesië steunen.

Lijkt het u interessant om uw logo op onze site te hebben of bent u geïnteresseerd in een andere manier van sponsoring? Neem dan contact op met info@tileng.nl

Bent u zelf niet geïnteresseerd, maar kent u iemand die mogelijk geïnteresseerd is? Breng diegene dan op de hoogte van de mogelijkheden.

Alvast bedankt!

 

Foto: Vincent Visser