Terugblik op de benefiet van 30 mei 2019

Geplaatst op: 4 juni 2019 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Het was weer een geweldig feest, afgelopen donderdag 30 mei, op de benefiet Kumpulan t.b.v. Stichting Tileng.

Het was vol in het Cultuur en Denksportcentrum in Den Haag en iedereen had het goed naar hun zin! We hadden dan ook een fantastisch programma kunnen neerzetten, dankzij krontjong-orkest Abadi, Wouter Muller, Lani en Lody en de echte Indorockers Hans Bax, Eddy Chatelin, Rob Agerbeek, Ron Lamster en Rob Kuyt. Al deze rasartiesten traden geheel belangeloos op, zodat de opbrengsten van deze benefiet voor 100% naar onze projecten in Indonesië gaan. Nogmaals onze hartelijke dank hiervoor!

Hetty Naaijkens was ook deze keer aanwezig om over het succes van de documentaire ‘Klanken van Oorsprong’ te vertellen. De DVD was bij haar te koop en 10% van de verkoop van die dag werd gedoneerd aan Stichting Tileng!

 

 

 

Van de Boekenzolder in Leiden hebben we een doos vol boeken gekregen. Onze gasten mochten de boeken gratis meenemen, maar een donatie voor Stichting Tileng werd natuurlijk wel op prijs gesteld! Ook dit was een succes en we hopen voor volgend jaar op een vervolg.

U heeft al veel filmpjes en foto’s op YouTube en Facebook kunnen zien. Een selectie van de foto’s (van Carl en Helmer) is hier te zien: https://photos.app.goo.gl/4msYdeg1JTQZv3BUA

 

 

 

 

 

 

Dank allemaal voor uw komst en tot de volgende Kumpulan op donderdag 21 mei 2020 (wederom op Hemelvaartsdag).

Ellen Mierop