EEN TIJD TERUG: ONZE KUMPULAN

Geplaatst op: 20 september 2023 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Het is alweer een tijd geleden, maar we gaan nog even terug naar Hemelvaartsdag 2023. Zoals elk jaar heeft op deze dag onze benefietmiddag plaatsgevonden. En bij een grote groep mensen stond deze muzikale dag vol Indische tinten weer in de agenda.

Iedereen heeft genoten en geswingd op de Indorock van de Hurricane Rollers en de sounds van het ABC-trio en Eddy C. Menig voetjes gingen van de vloer. Afgewisseld met een lekker drankje of Indisch lekkernij in de hand.

Voor Rob Agerbeek was dit helaas zijn laatste optreden. Een paar weken na de Kumpulan kregen wij het trieste nieuws dat deze prachtige artiest is overleden. En wat zijn wij hem dankbaar dat hij onze Stichting altijd weer wilde steunen. We zullen hem missen volgend jaar!

Het goede nieuws… we hebben een ontzettend mooi bedrag binnengehaald! En onze tombola wist dit bedrag nog eens goed te verhogen. En zo leuk om te zien, dat dit het moment is dat jong en oud echt samenkomen. De prijsjes werden uitgedeeld door de kinderen die er dit jaar bij waren. De jeugd er echt bij betrekken, dat is wat Stichting Tileng zo belangrijk vindt.

Stichting Tileng steunt de desa’s op Java
en begint bij de jeugd!

We willen iedereen bedanken die er op deze mooie dag bij was! Voor het samen genieten en alle donaties die jullie hebben gedaan. En deze dag was geen succes geweest zonder de locatie en alle artiesten. Bedankt Hans Bax, Eddy Chatelin, Theo Souisay, Peter Staats, Rob Agerbeek (†), Suzy en Sportcafé Zuidhaghe.

En voor iedereen… tot op ons volgende event!