Het succesverhaal van Regita

Geplaatst op: 20 september 2023 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Trots zijn we op alle leerlingen die naar school mogen dankzij de donateurs van Stichting Tileng. Wat bereikt deze jeugd toch veel! En zoals in elke klas, is de diversiteit onder de leerlingen zo leuk. De een ontwikkelt zich bescheiden op de achtergrond en de ander wil dit graag met de omgeving delen. Regita’s passie is een mooi voorbeeld.

Regita zit in haar laatste jaar Geneeskunde aan de Faculty of Medicine, Public Health and Nursing Universitas, als we een bijzonder bericht uit Indonesië krijgen.

“Regita heeft samen met haar team meegedaan aan een wedstrijd voor studenten die een idee of uitvinding willen pitchen. Regita en haar team ontwikkelden een screeningtool voor patiënten met perifere neuropathie diabeticum. Ze hopen dat dit innovatieve idee zich verder kan ontwikkelen en op de markt kan worden gebracht voor een bredere gemeenschap.”

Een bericht dat bevestigt dat we met de Stichting aan een mooie toekomst werken. De toekomst van vele kinderen, maar ook van de maatschappij. Deze kinderen zijn zo ijverig en passievol, elke dag opnieuw waarderen ze hun dag op school. Het had zo anders kunnen zijn!

We gaan waarschijnlijk nog veel van deze gepassioneerde en ijverige leerling horen. Regita en haar team hebben in een pool van maar liefst 245.000 teams, verspreid over het hele eiland Java, twee keer een gouden medaille gewonnen. Geweldig toch, dat wij daar met zijn allen een steentje aan bijgedragen hebben. Regita wat zijn we trots op je!