Het bestuur heeft besloten

Geplaatst op: 4 februari 2005 · Geplaatst in: Weekendverhalen

De afgelopen bestuursvergadering stond het financieel ondersteunen van het vervolg van de projecten “kleuterschool” en “Buffelbank” op de agenda. Daar een aantal sponsors andere prioriteiten hebben gesteld en de slachtoffers in Azië voorrang hebben gegeven boven de financiële steun aan Stichting Tileng was het bestuur gedwongen tot het maken van keuzes. Het bestuur heeft dan ook besloten de “kleuterschool” vervolg te honoreren inclusief het salaris van de leerkracht. Het vervolg op de “Buffelbank” kan maar voor een deel worden gehonoreerd. Nieuwe buffel aankopen moeten worden uitgesteld tot dat er weer voldoende middelen zijn. Jammer.

De afgelopen beelden uit Azië sloegen er bij mij ook behoorlijk in. Dat er veel geld opgehaald wordt is een zeer goede zaak. Echter de bestaande instellingen komen nu in de verdrukking. Ondanks alles wat in Azië gebeurd is moet Stichting Tileng ook verder in Indonesië. Wie vindt dat er ook snel een vervolg geven moet worden aan de “Buffelbank” nodigen wij uit een eerste donatie te doen om te komen tot het totale benodigde bedrag van € 20.000.

Voor gedetailleerde projectinformatie kunt u terecht op de website. Voor vragen kunt u mij bereiken middels e-mail.