Echtpaar uit Rotterdam gaat jongentje uit Baturraden financieel ondersteunen

Geplaatst op: 30 januari 2006 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Afgelopen 5 december, zie nieuwsarchief, deelde ik u mee dat de stichting op korte termijn een verzoek uit Baturraden kon verwachten om voor twee leerlingen de kosten van de lagere school te betalen. Het zijn leerlingen die goed kunnen leren maar die door geldgebrek zouden moeten stoppen. Het verzoek is inmiddels ontvangen. Het betrof niet een verzoek voor twee leerlingen maar voor vier in totaal.

Een echtpaar uit Rotterdam heeft de stichting laten weten een van de vier financieel te gaan ondersteunen. Een geweldig initiatief nietwaar? Als u dit leest en denkt dat u de kosten van een van de anderen voor uw rekening wilt nemen neem dan contact met mij op (lange@tileng.nl). Het gaat om niet meer dan € 113,00 per leerling per jaar. Ik zie de positieve reacties met belangstelling tegemoet. Help deze leerlingen. Verbeter de wereld en begin bij de jeugd.