Stichting “Bersama” ondersteunt Tileng

Geplaatst op: 19 januari 2007 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Brochure 22-10- 2008 Buitenkant copyStichting “Bersama” ondersteunt Stichting Tileng reeds gedurende lange tijd. Zij doet dit omdat alle donaties volledig op de plaats komen waar de mensen het nodig hebben. Er wordt niet afgeroomd voor overhead/administratie e.d. dit in tegenstelling tot andere fondsen. De “Bersama-reizigers” worden, naar wens, ook rondgeleid op de desbetreffende projecten zodat zij een goed idee hebben wat er gedaan wordt met eventuele donaties; tevens krijgen zij een uitgebreide rondleiding in de kampong en desa zodat het contact met de bevolking optimaal is. Elke keer worden de reizigers ook uitgenodigd om thee of koffie te drinken bij de bevolking thuis. Daar direct contact met de bevolking ook één van onze doelstellingen is, is het fijn dat de samenwerking tussen beide stichtingen erg goed is.

Wij hopen dat veel reizigers gebruik maken van de contacten van de Stichting Tileng in Indonesië. Zo ontstaat er een goede mond op mond reclame voor de stichting.

Een glimlach van een kind dat een potlood of ballonnen krijgt is hartverwarmend.

Wij zijn blij dat wij mogen meehelpen aan een betere leefomgeving voor de mensen, in Tileng, Imogiri en Baturraden, de desa’s van Stichting Tileng.