NRV Holiday

Geplaatst op: 24 augustus 2007 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Een paar maanden geleden heeft Stichting Tileng zich aangemeld voor de goede doelen actie van NRV Holiday. NRV Holiday was op zoek naar interessante goede doelen om creatief te ondersteunen.

Het ondersteunen gebeurt niet door financiële middelen, maar door het aanwenden van haar kennis en contacten of door het fungeren als platform.

Stichting Tileng kreeg goed nieuws: NRV Holiday heeft Stichting Tileng uitgekozen als één van de interessante stichtingen, die NRV Holiday een warm hart toe draagt. Dit houdt in dat op dit moment de stichting een vast onderdeel wordt binnen haar website. Zo hoopt men de klanten te attenderen op het werk van de stichting en om wellicht sponsoring voor ons te werven.

NRV Holiday wil in de toekomst graag over eventuele samenwerking met de stichting verder praten. Hierbij wordt bijvoorbeeld gedacht aan het bezoeken van projecten van onze stichting op Java. Die uitnodiging zullen wij gaarne aanvaarden.