Stichting Tileng ook op Hyves

Geplaatst op: 1 februari 2008 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Naast bijna alle kamerleden, inclusief premier Balkenende en minister Bos, zijn nu ook de Stichting Tileng, en de bestuurleden lid geworden van Hyves.

Hyves is, voorzover u daar niet mee bekend bent,  een online sociaal netwerk, net als bijvoorbeeld MSN Spaces en Schoolbank.nl. Hyves  ontleent zijn naam aan het Engelse “hives”, dat letterlijk “bijenkorven” betekent. Omdat de domeinnaam hives.nl al bezet was, hebben de makers gekozen voor een iets andere schrijfwijze. De bedoeling van deze website is om op een eenvoudige wijze contact te onderhouden met vrienden en kennissen, maar ook om nieuwe mensen te leren kennen. Via Hyves kun je een weblog bijhouden, foto’s en video’s delen met vrienden en met mensen met dezelfde interesses in contact komen. Lid worden van Hyves is gratis.

Stichting Tileng hoopt ook via deze weg mensen te interesseren voor het werk van de stichting. Kijk dus ook eens op de Hyves van Stichting Tileng en wordt lid.