Anonieme gift

Geplaatst op: 3 april 2009 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Voor een relatief kleine organisatie als Stichting Tileng duurt het vaak erg lang om voor grote en dus dure projecten de benodigde financiële middelen bij elkaar te krijgen. Vorige maand kregen wij van een instantie, die absoluut anoniem wil blijven, het fantastische bericht dat zij een royaal geldbedrag zullen doneren voor de bouw van een coöperatiegebouw in Manggung voor de “buffelbank” en voor de herbouw van twee lagere scholen in Baturraden, te weten SDN3 Pamijen 2 en SDN5 Karangsalam. Het totaal toegezegde bedrag is de tot nu toe grootste individuele gift in de geschiedenis van Stichting Tileng. Het Bestuur is de betrokken instantie daarvoor heel veel dank verschuldigd.

Deze royale gift betekent niet dat uw giften nu overbodig zijn geworden. Als u de projectportefeuille op de website bekijkt, zult u zien dat het werk van de Stichting Tileng er nog lang niet opzit. Uw giften zijn dan ook nog steeds van harte welkom.