Wat een geweldige mensen

Geplaatst op: 10 april 2009 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Ik wil u hierbij graag laten zien met wat voor fijne en zorgzame mensen we te maken hebben in Tileng, Imogiri en Baturraden. Mensen waarvoor vele donateurs en sponsors elke maand en op gezette tijden geld storten om de mooie projecten van de stichting mogelijk te maken.

Wat is het geval? Na de trouwerij van Renata en Azlan op 21 – 22 februari jl. (zie verhaal van 13 maart jl.) is Cees van der Jagt, onze penningmeester, in Yogyakarta in het ziekenhuis terecht gekomen. Hij was door zijn rug gegaan en vanwege de helse pijnen was een opname noodzakelijk. Hij is in het ziekenhuis binnenstebuiten gekeerd. Na diverse onderzoeken bleek, dat er waarschijnlijk een zenuw bekneld heeft gezeten. Met veel rust en oefeningen, aangevuld met warmte- en geluidstherapie moest het beter gaan. Cees kreeg ongelofelijk veel bezoek uit de desa’s. Soms met tientallen tegelijk. Met het fruit en andere lekkernijen, die hij mocht ontvangen kon het hele ziekenhuis worden voorzien. Ook wilden de mensen uit Baturraden op bezoek komen. Zij hadden er een rit van 5 uur heen en 5 uur terug voor over om Cees te bezoeken. Hartverwarmend. Nog meer reden om door te gaan deze geweldige mensen te ondersteunen, zodat zij en hun kinderen zicht hebben op een betere toekomst!

Met Cees gaat het inmiddels gelukkig weer goed.