Tileng Bingo en Tombola

Geplaatst op: 17 april 2009 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Geplaatst op 17 april 2009*

Tileng Bingo en Tombola – door Wil Lange

Afgelopen zaterdag 4 april was het weer de laatste dansavond van onze dansclub. Tijdens een dergelijke avond wordt er ook een Tileng Bingo gedraaid. Omdat op deze avond de kaarten duurder zijn, levert dat een aardig bedrag op. Er was die avond voor het eerst ook een Tombola.

Ton (mijn man) en ik verzorgen de prijzen voor de Tileng Bingo en Tombola. Die komen van familie, kennissen en sponsors. Leuke alledaagse praktische hebbedingetjes. Afgelopen laatste avond hadden we dan ook weer de keuze uit vele mooie prijsjes.

De avond was weer gezellig en succesvol, zowel voor de leden van de dansclub als voor Stichting Tileng. De penningmeester kan een mooi bedrag van 213 euro op de bankrekening verwachten. Geweldig allemaal. Want u weet, alle kleine beetjes helpen voor de projecten in Indonesië.