Benefiet Stichting Tileng

Geplaatst op: 29 mei 2009 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Was u er afgelopen jaar ook bij? Herinnert u zich de verschillende optredens nog? Het optreden van Willy Manusama bijvoorbeeld dat leidde tot een spontaan duo met Ernst Jansz? Het was een geslaagde dag vol verrassingen.

Ook dit jaar kunt u er weer bij zijn! De benefiet zal plaats vinden op 12 september in Capelle aan den IJssel.

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. Het belooft ook dit jaar een waar spektakel te worden. Naast Wouter Muller en Wieteke van Dort heeft de dansgroep Nuansa Seni Indonesia toegezegd erbij te zijn. En ook Willy Manusama heeft ons inmiddels laten weten wederom een optreden te verzorgen.

Naast deze optredens kunt u genieten van heerlijke Indische gerechten. Bovendien zijn er diverse stands met o.a. sieraden, boeken, en cd’s. En bent u moe geworden van het dansen? Geen probleem! U komt weer helemaal tot rust na een massage.

De hoogste tijd dus om deze dag in uw agenda te noteren. Op 12 september bent u vanaf 13.00 uur van harte welkom. De afsluiting zal waarschijnlijk rond 22.00 uur zijn. We houden u op de hoogte!