Tekstschrijfster Eveline Bruijn stelt zich voor

Geplaatst op: 22 mei 2009 · Geplaatst in: Weekendverhalen

In een wereld waar het bijna nooit écht stil is, is tekst een prachtig middel om contact te maken. Dit geldt voor persoonlijke poëzie en ontroerende verhalen, maar ook voor commerciële webteksten en zakelijke brieven.

Het geldt ook voor teksten die ons over de grenzen van ons eigen bestaan heen laten kijken. Onderweg in verschillende culturen, krijg ik altijd de onbedwingbare behoefte om mijn waarnemingen te schetsen. Noem het fascinatie voor dat wat anders is, of liefde voor de wereld; het verlangen om mijn observaties weer te geven is sterk.

Taal en communicatie fascineren mij al sinds ik heel klein ben. Datgene wat anders is dan ik ook. Daarbij voel ik een grote betrokkenheid bij de wereld, niet in de laatste plaats uit dankbaarheid voor datgene wat mij ten deel valt.

Mensen ondersteunen in het uitdragen van hun boodschap, is iets wat ik graag doe. Als die mensen dan ook nog eens een mooi doel dienen, waar de wereld een stukje beter van wordt, dan draag ik helemaal graag mijn steentje bij.

Geen wonder dat ik niet lang na hoefde te denken toen mij gevraagd werd mij als vrijwilliger in te zetten voor Stichting Tileng.

U zult in de toekomst vaker teksten van mij voorbij zien komen.

Hun bestemming? Uw hart. Vanuit die plek heeft ieder mens zoveel te geven.

Ter afsluiting een gedichtje:

Als een briesje over korenvelden

Of de zeewind in de nacht

Zo is het hart dat fluistert

Luister maar

Heel zacht

 

We houden contact.

Hartelijke groet,

Eveline Bruijn

p.s. Ik ben werkzaam onder de naam Just Eve, u vindt mij op: www.just-eve.com