Voortgang bouw lagere school Pamijen

Geplaatst op: 22 januari 2010 · Geplaatst in: Weekendverhalen

In de loop van 2009 zijn we begonnen met de herbouw van een lagere school in Pamijen (onderdeel van Baturraden); een herbouw die van levensbelang was. De oude school viel van ellende uit elkaar, hetgeen door het veelvuldig gebruik van asbest gewoonweg gevaarlijk was geworden voor de leerlingen en het onderwijzend personeel.

Weekendverhaai 13-11 001Zoals op bijgaande foto’s te zien is, vordert de bouw gestaag. Volgens onze vertegenwoordigers in Baturraden, Iko en Santos, zitten we op ongeveer 80% van de bouw. Dat betekent dat de oplevering over niet al te lange tijd te verwachten is. Tegen die tijd zullen we kunnen vaststellen dat we dan een complete lagere school van 10 lokalen – inclusief inventaris – binnen één jaar tijd hebben kunnen realiseren!

Onze dank gaat uit naar iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt.

Als gevolg van de naderende afbouw van deze school komen er gaandeweg opzichters en bouwvakkers beschikbaar voor het volgende project, te weten de herbouw van een volgende lagere school in Karangsalam (ook onderdeel van Baturraden). Wij hebben er alle vertrouwen in dat die bouw net zo succesvol zal zijn.

Na deze twee scholen staan er nog drie op onze projectenlijst, waarvan één van dubbele omvang.

Om ons werk in Baturraden af te kunnen maken kunnen we dus nog heel veel steun gebruiken.

DSC01437 alleHelp ons bouwen!