PARTIR, C’EST MOURIR UN PEU

Geplaatst op: 2 augustus 2012 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Als gevolg van een samenloop van persoonlijke omstandigheden heb ik na lang wikken en wegen besloten om de functie van Secretaris bij Stichting Tileng na 12 jaar neer te leggen.

Samen met Ton Lange (Voorzitter) en Cees van der Jagt (Penningmeester) heb ik in 2000 aan de wieg gestaan van een stichting met het lofwaardige streven om de leef- en woonomstandigheden van mensen op Java structureel te verbeteren. De resultaten, die Stichting Tileng tot nu toe met financiële steun van de donateurs heeft bereikt, staan als een huis.

Ik zal Stichting Tileng altijd een warm hart toe dragen, omdat de veranderingen die de stichting in Tileng, Baturraden en Imogiri mede tot stand heeft gebracht er werkelijk toe doen, nu en in de toekomst.