Gratis fotolijstje bij donatie

Geplaatst op: 17 mei 2013 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Al jaren lang is Liek Mac Gillavry een trouw supporter van Stichting Tileng. Liek is de drijvende kracht achter Arts and Crafts by Liek. Voor iedereen die van unieke sierraden, e.d. houdt is deze site zeker de moeite van een bezoekje waard.

Er is echter een andere manier om aan zo’n mooi product van Liek te komen. Iedereen die in mei of juni een donatie van minimaal EUR 7,50 aan Stichting Tileng overmaakt, o.v.v.: ‘fotolijstje’, en ons vervolgens een digitale foto mailt (vdjagt@tileng.nl), krijgt van Liek deze foto retour gezonden voorzien van een uniek fotolijstje. Over de stijl van het lijstje kunnen wensen worden besproken.

Uiteraard bedanken wij Liek van harte voor haar inzet voor Stichting Tileng en wij hopen dat u haar de komende tijd druk aan het werk zet met het maken van fotolijstjes. Hoort zegt het voort.