Langs de projecten in de desa’s

Geplaatst op: 31 mei 2013 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Mensen die naar Indonesië willen kunnen net zoals ik de projecten van Stichting Tileng bezoeken. Dit is altijd mogelijk, maar zeker als u uw reis boekt bij onze sponsor van het eerste uur Stichting Bersama. Stichting Tileng heeft al een tijdje geleden door haar grafische vormgever Carnero Mediadesign (uiteraard zonder kosten) een reisbrochure voor Bersama laten ontwerpen en produceren. Deze brochure kan Bersama aan haar reizigers overhandigen bij de (offerte) en/of reisbescheiden.

Brochure 22-10- 2008 Buitenkant copyOp deze wijze krijgen de reizigers van Bersama zicht op welke projecten van de stichting tijdens een (rond)reis op Java in Indonesië kunnen bezoeken.

Op deze wijze kunnen beide stichtingen samen de reizigers interesseren voor het werk van Stichting Tileng in Indonesië, onder het motto “Ga op uw Bersama-reis ook eens langs de projecten van Stichting Tileng”. Tijdens hun reis kunnen zij kennismaken met het leven in de desa’s en kijken hoe de kinderen daar naar school gaan. Daarbij kunnen projecten getoond worden zoals de (kleuter)scholen, de (nood)woningen en de koeien van het buffelproject.

Duidelijk is dat het mes aan twee kanten snijdt. De reiziger is er van verzekerd een mooie reis met Stichting Bersama te maken en men krijgt, indien men dat op prijs stelt, oog en aandacht voor het werk van de Stichting Tileng.

Misschien ontmoet ik tijdens mijn verblijf in Indonesië wel mensen uit Nederland, die projecten van de stichting bezoeken. Ik ben erg benieuwd!