‘Een tijd van komen en een tijd van…’

Geplaatst op: 12 juli 2013 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Het is inmiddels vier jaar geleden dat ik toetrad tot het bestuur van Stichting Tileng.

In die afgelopen vier jaar heb ik zeer veel mooie momenten mogen meemaken. Onder de hoogtepunten reken ik mijn bezoek aan de desa’s in Indonesië, de voltooiing van het  (drietalige !) Tileng-handboek en de publicatie van het magazine ‘Buffelen voor Tileng’.

Daarbij zullen de vele momenten van vergaderen me zeker bijblijven. Ik heb veel geleerd van de werkzaamheden die ik voor Stichting Tileng heb gerealiseerd. Het was een voorrecht om op zo’n intensieve manier kennis te maken met en bij te dragen aan het land waar mijn grootmoeder geboren is.

Een beetje pijn doet het dan ook wel om het bestuur van Stichting Tileng te gaan verlaten. Maar het leven vraagt op gezette tijden om het maken van keuzes. Toen ik een half jaar geleden samen met mijn compagnon ons bedrijf Art of Story oprichtte, besefte ik mij dat maar al te zeer. Daarom leg ik per 12 juli 2013 mijn functie neer.

Dat ik het bestuur verlaat, wil niet zeggen dat ik Stichting Tileng verlaat. De mooie organisatie, de vele bijzondere projecten die de stichting realiseert en de vele mensen die daarbij betrokken zijn, hebben voor altijd een plekje in mijn hart. Ik zal de stichting op de voet blijven volgen en waar mogelijk steunen.

Ik wil u, als trouwe lezer en donateur en/of sponsor bij deze nog eens bedanken. Door u kan deze unieke organisatie bestaan.

Hartelijke groet en wie weet tot ziens,

Eveline

Noot: Eveline namens het bestuur bedankt voor je inzet en veel succes met jullie bedrijf Art of Story