Wat is mijn functie bij Stichting Tileng? – door Jos Rozemuller

Geplaatst op: 4 april 2014 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Wie ben ik?

Ik ben Jos Rozemuller (1986), woon in Krimpen aan de Lek en werk als online marketeer bij Van den Assem Schoenen in Capelle aan den IJssel.

Mijn passie is alles wat met online te maken heeft. Het optimaliseren van websites, advies geven, of het uitvoerende werk, zoals beheer van online marketingcampagnes.

Wat is mijn functie bij de stichting?

Binnen Stichting Tileng ben ik adviseur online marketing. Dit houdt in dat ik advies geef over het optimaal gebruik van de mogelijkheden om online de doelgroep van Stichting Tileng te benaderen. Dit alles uiteraard binnen de visie van Stichting Tileng, de bestedingsgarantie op 99% houden.

Alle advertenties online kosten Stichting Tileng dus geen geld.

Wat houd mij gemotiveerd om dit werk te blijven doen?

Goede doelen met een bestedingsgarantie van 99% zijn zeldzaam. Ik ben dus trots om voor zo’n stichting actief te zijn.

Daarnaast kan ik mijn passie voor online marketing binnen de stichting uitvoeren. Wat is er nou mooier om vrijwilligerswerk te doen door je hobby uit te voeren?

Ik doe de volgende oproep!

Een bestedingsgarantie van 99% is natuurlijk erg mooi, maar als projecten niet goed in de gaten gehouden worden weet je alsnog niet wat er nou precies met alle donaties gebeurt. Het bestuur van Stichting Tileng is daarom ook nauw betrokken bij de uitvoering van de projecten, zodat er geen geld verspild wordt, en de lokale bevolking optimaal profiteert van uw gift. Doneer dus vandaag nog!