Zeg het voort

Geplaatst op: 12 november 2015 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Wat mij opvalt is dat een zeer groot deel van de mensen die in contact komen met de projecten van Stichting Tileng in Indonesië enthousiast worden over het werk van Stichting Tileng. Verbaast me dat? Eigenlijk niet. En dat zeg ik niet om onszelf als stichting op de borst te kloppen.

De reden waarom het me niet verbaast, is omdat mensen die in contact komen met de projecten van Stichting Tileng vaak ook zien wat de projecten doen voor de mensen in Indonesië voor wie de projecten gerealiseerd zijn. Denk hierbij aan de kinderen voor wie een kleuterschool is gebouwd, de docenten wiens salaris wordt aangevuld, de gezinnen die een buffel uit de buffelbank verzorgen, enzovoorts.

Deze kinderen, docenten en gezinnen merken direct het effect van de projecten. Projecten die een groot positief effect hebben op hun dagelijks leven.

Daarom verbaast het me niet dat mensen die deze projecten zien of over deze projecten horen, enthousiast worden over het werk van Stichting Tileng. Het komt geregeld voor dat mensen die enthousiast zijn over het werk van Stichting Tileng ook donateur van onze stichting worden. Deze donaties zijn voor ons ontzettend belangrijk, want zonder deze donaties kunnen wij geen nieuwe projecten realiseren en dus geen mensen helpen.

U kun helpen om mensen bekend te maken met de projecten van Stichting Tileng. U kunt bijvoorbeeld mensen vertellen over het werk van Stichting Tileng, maar u kunt ook een bericht op onze Facebookpagina liken en delen. Een kleine moeite, maar alle kleine beetjes helpen om meer mensen te laten weten wat Stichting Tileng doet. Hoe meer mensen weten wat we doen, hoe groter de kans dat mensen ook daadwerkelijk gaan doneren en hoe meer projecten we kunnen realiseren, wat weer een positief effect heeft op het dagelijks leven van meer mensen.

Alvast bedankt voor uw hulp.