Weekendverhalen

Geplaatst op: 24 juni 2016 · Geplaatst in: Weekendverhalen

(Bijna) elke vrijdag leest u hier een weekendverhaal. Het is u vast opgevallen dat de meeste verhalen worden geschreven door Ton Lange. Niet dat wij, de andere bestuursleden en vrijwilligers van Stichting Tileng, geen verhaal willen schrijven. In tegendeel! Alleen… – en nu spreek ik even voor mezelf – ik heb altijd moeite om een onderwerp te bedenken.

Waar zal ik over schrijven? Over dat Stichting Tileng alleen projecten ondersteunt die de bewoners van de desa’s zelf aandragen? En dat dit gebeurt door middel van een projectplan mét begroting? En dat na akkoord, en als er voldoende financiële middelen beschikbaar zijn, een eerste deel van het geld wordt overgemaakt en dat pas na tussentijdse reportage en verantwoording van de uitgaven nog een deel van het geld wordt overgemaakt?

Of over de studiebeurzen die worden verstrekt, want de jeugd heeft de toekomst? En dat er ook scholen worden gebouwd en dat salarissen van onderwijzend personeel worden aangevuld? Of over de buffelbanken, waardoor de economische situatie van de boeren wordt verbeterd? Of over het “gratis geld” doneren via SponsorKliks? Of over het feit dat meer dan 99% van uw donatie wordt besteed aan de projecten? Of over….? Over al deze onderwerpen is al vaker geschreven. En over al deze onderwerpen zullen we ook in de toekomst blijven schrijven.

Waarom? Omdat wij trots zijn op wat de mensen in Indonesië, dankzij uw hulp, hebben kunnen realiseren en nog gaan realiseren! Daarom zijn wij blij met uw bijdrage, hoe klein of hoe groot ook, en hopen we dat u ons blijft ondersteunen!

Stichting Tileng steunt de mensen uit de desa’s, steunt u Stichting Tileng?