Kumpulan 2017

Geplaatst op: 19 mei 2017 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Een aantal onder u vraagt zich – terecht – af, of er dit jaar nog een benefiet-kumpulan ten bate van Stichting Tileng wordt georganiseerd. Het is al mei en u heeft nog niets van ons gehoord! Ja, het is zeker de bedoeling om dit jaar weer een gezellige kumpulan te organiseren. Wij zijn echter nog op zoek naar een geschikte locatie met voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt en die ook met openbaar vervoer te bereiken is. Weet of heeft u een geschikte locatie voor onze kumpulan?

Of organiseert u zelf een kumpulan of pasar en mogen wij bij u ‘aanschuiven’? In het verleden hebben wij ook wel op uitnodiging deelgenomen aan een kumpulan of pasar, die georganiseerd werd door sympathisanten van de stichting. Zij stelden ruimte en tijd beschikbaar en nodigden ook de artiesten uit. Uiteraard houden wij ons ook hiervoor van harte aanbevolen en helpen we graag mee met de organisatie hiervan. Als wij plaats hebben voor een tafel/kraampje, kunnen wij ons presenteren met o.a. brochures en videobeelden. Vragen van bezoekers worden door de aanwezige bestuursleden beantwoord. Door onze aanwezigheid krijgen wij meer naamsbekendheid, ontvangen wij ook giften en worden bezoekers donateur.  

Kunt u ons helpen, heeft u ideeën voor ons waar we eventueel terecht kunnen, organiseert u zelf iets en wilt u de baten aan Stichting Tileng doneren, mail dan naar mierop@tileng.nl .

Namens de inwoners van de desa’s Tileng, Imogiri en Baturraden alvast hartelijk dank voor uw meedenken! Want u weet, alle opbrengsten komen voor zeker 99% terecht bij genoemde desa’s. Niets blijft aan de strijkstok hangen!