Aandacht vragen voor Tileng is best leuk

Geplaatst op: 23 februari 2019 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Aandacht vragen voor de stichting, fondsen werven, zoeken van ambassadeurs. Stiekem neemt het veel tijd in beslag, iets wat we overigens met liefde doen. Als vaste volger en donateur van Stichting Tileng merkt u hier niet altijd iets van. Soms simpelweg omdat we een nieuwe samenwerking niet mogen delen, tot dat de eerste bijdrage of afspraken concreet zijn. Dat is lastig, stiekem ook wel heel leuk.

Nog niet zo heel lang geleden hebben we twee jonge mensen kunnen strikken, die met veel liefde de rol van ambassadeur op zich willen nemen en naast onze trouwe en waardevolle ambassadeur Wouter Muller willen gaan staan om er samen voor te zorgen dat er meer aandacht komt voor onze mooie projecten.

Deze week was een top week voor sponsorwerving, dat kunnen we u met trots vertellen. Zodra we kunnen zullen we aan u bekendmaken over welke partijen en wat voor een samenwerking dit gaat.

Nog leuker is dat Wil Lange van der Jagt na haar reis op Java van afgelopen november een stukje ingediend heeft bij Libelle. Trots om te vertellen wat de stichting voor haar betekend en wat voor vrijwilligerswerk ze nog meer doet. Haar kolom staat op dit moment in de Libelle. Dank daarvoor, ieder stukje promotie wordt meer dan gewaardeerd.