Donateurs gevraagd

Geplaatst op: 2 september 2005 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Donateurs van Stichting Tileng vormen de basis van het bestaan van de stichting. Zij maken het mogelijk dat de stichting geld binnen krijgt om desa Tileng te ondersteunen. Om regelmatig contact te onderhouden met de donateurs ontvangen zij op gezette tijden een nieuwsbrief. Reeds verschenen nieuwsbrieven zijn te lezen en te downloaden van de website. Als donateur blijft u zo op de hoogte van alle ontwikkelingen van de projecten.

Een stichting als de onze heeft te maken met het zgn. vliegwieleffect. Zodra de eerste financiële middelen binnen zijn, kan een project worden gestart. Met de resultaten van een dergelijk project kunnen nieuwe sponsors en donateurs worden geworven, waardoor er weer andere projecten kunnen worden gestart, enz.. Het grootste probleem is om het vliegwieleffect op gang te houden. Een kring van vaste donateurs is daarvoor van groot belang. Wanneer u onze stichting wilt ondersteunen komt dit ten goed aan nog meer projecten op Midden-Java. Zoals u zult begrijpen kunnen wij onze doelstellingen alleen verwezenlijken met de hulp van vele andere mensen.

Wilt u ook donateur worden en het werk van Stichting Tileng steunen? Zo ja, dan is de te volgen procedure eenvoudig. U kunt uw bijdrage overmaken op bankrekening 64.45.17.824 ten name van Stichting Tileng te Capelle a/d IJssel. Zodra uw eerste bijdrage bij ons is bijgeschreven ontvangt u van ons een bevestiging en wordt je opgenomen op de verzendlijst voor verdere publicaties.

Mocht u nog iets willen weten over de stichting dan is dat te vinden op deze website of kunt u met mij contact opnemen,

att bära kläderna verkligen göra kläder Balklänning?
Kall hög personlig bild, ser ut, kylan och kläder, i själva verket var känd som den höga kalla medvetna namn Balklänning.