SponsorKliks en Tileng – door Ton Lange

Geplaatst op: 28 november 2014 · Geplaatst in: Weekendverhalen

schermplaatjeIn Nederland shoppen we steeds meer online. Zeker met de komende Feestdagen. Weet u dat u met online shoppen nu ook direct GRATIS kunt doneren!

Stichting Tileng is al een geruime tijd, niet zonder succes, aangesloten bij SponsorKliks.com. Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan de projecten van Stichting Tileng, zonder dat het u extra geld kost!

Via de categorieën in het menu van SponsorKliks.com kunt u bij diverse bekende web winkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar StichtingTileng. En nogmaals, het kost u echt niets extra!
Ook kunt u online via Dinnersite.nl bij een restaurant reserveren of online een pizza bestellen via o.a. Thuisbezorgd. Ook dan ontvangt Stichting Tileng een bedrag.

U kunt dus, naast doneren, Stichting Tileng steunen door uw online aankopen via SponsorKliks.com te doen.
Denk voortaan bij al uw online aankopen aan Stichting Tileng en doet uw aankopen via de SponsorKliks-pagina van Stichting Tileng. Voor u een kleine moeite, voor ons directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer iedereen dit zouden doen?

Zet deze link http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=4021 op uw bureaublad van uw PC en u gaat direct naar onze pagina van SponsorKliks.
Geef dit door aan familie, vrienden en aan andere mensen die Stichting Tileng een warm hart toedragen en deel dit verhaal op alle social media.

Want:

Stichting Tileng steunt de desa’s en u steunt hiermee Stichting Tileng

(We hebben genoeg projecten in portefeuille die wachten op sponsoring of donatie. Zodra er voldoende middelen zijn voor een project kan er direct gestart worden.)