Met goud kristal bereiken…

Geplaatst op: 25 mei 2015 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Het is al weer vijftien jaar geleden dat de eerste stappen werden gezet om met Stichting Tileng mooie projecten te realiseren. Huizen bouwen, waterputten slaan, buffels kopen, noodwoningen bouwen, kleuterscholen opknappen en herbouwen. Als je het zo snel zegt is het als of het niets is. Maar stiekem zijn er veel projecten opgestart en tot een goed eind gebracht. Sommige projecten duren nog voort, andere projecten zijn misschien al weer aan een opknapbeurt toe. Werk zat, altijd al geweest, dat zal ook in de toekomst niet veranderen. Veel vrijwilligers hebben zich in de afgelopen jaren hard gemaakt voor de stichting, zowel in Nederland als in Indonesië. Nog meer donateurs en sponsors hebben hun financiële bijdrage kunnen leveren. Er is geld opgehaald met spontane acties, de verkoop van kaarten en met 12,5 jaar hebben we zelfs onze eigen glossy verkocht. Dat deze stichting bij veel mensen diep in het hart zit mag duidelijk zijn. Simpelweg omdat je het anders niet 15 jaar volhoudt. Ik kan hier nu nog meer ruimte gaan spenderen en u vragen nog meer tijd vrij te maken om dit relaas te lezen. Ik wil u echter maar een ding vragen, met al de vrijwilligers, donateurs en sponsors hebben we goud in handen en hebben we het kristallen jubileum bereikt. Zullen we er samen voor zorgen dat we voor goud gaan?

Bedankt voor uw inzet in welke vorm dan ook en ik vertrouw er op dat we samen met Stichting Tileng nog veel mooie doelen mogen bereiken.

Met vriendelijke groet,