We gaan er even tussenuit

Geplaatst op: 26 juni 2015 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Ja, we gaan even tussenuit en zijn op vrijdag 7 augustus weer terug met een verhaal.

Wij hopen dat u de afgelopen periode genoten heeft van de verhalen over 15 jaar Stichting Tileng. Verhalen in beeld en geluid die u inzicht hebben gegeven over het werk van de stichting in de afgelopen 15 jaar. Heel bijzonder was daarbij de song “Het geheim van Tileng”. Geschreven en gezongen door onze ambassadeur Wouter Muller, op wie we altijd een beroep op kunnen doen en voor wie niets te veel is.

Wanneer we het hebben over ons jubileum, dan moeten we natuurlijk ook stil staan bij de Kumpulan van afgelopen zondag 21 juni in Leidschendam. Daar trad Wouter Muller weer belangeloos op, samen met zijn bandleden Bep Kamphuis en Nick de Vos. Dat gold ook voor Fifty Fifty and The Dangers. Gezien het enthousiasme op de dansvloer was deze combinatie een schot in de roos.

Uiteraard was er ook naast de muziek volop vermaak.

Er was een mooie stand van Arts and Crafts by LIEK waar zoals gebruikelijk de mooiste unieke sieraden gekocht konden worden. En op deze Vaderdag was er uiteraard ook voldoende keuze voor mannen.

Ook kon men zich deze keer bij Irmgard Bernasco laten masseren. Het toppunt van ontspanning waar zichtbaar van genoten werd.

Natuurlijk mogen we Kelapa Muda (Peter Lefeber), die als vanouds de catering verzorgde, niet vergeten. Wat is een Kumpulan zonder die overheerlijke Indonesische maaltijden en snacks?

De oneliner, waarmee wij ons jubileum onder de aandacht brachten, was: “Maak van kristal goud, word donateur”. Op naar naar het zilveren jubileum. Hopend dat die jaren gouden jaren mogen worden voor de stichting en de mensen in de desa’s Tileng, Imogiri en Baturraden. Chris Soebroto schreef in zijn verhaal van 5 juni jl. “Voor Stichting Tileng blijft er daarom nog veel te doen in Indonesië.”

Langs deze weg willen wij een ieder bedanken die in de afgelopen periode met hun verhaal stil hebben gestaan bij 15 jaar Stichting Tileng.

Joke Leliman – van de Berg met: “Waarom ben ik donateur”

Bram van der Weele met: “Waarom ik nog steeds donateur van Stichting Tileng ben……” 

Jim van de Kuil met: “Voor de dingen die ik niet kan verklaren” 

Cees van der Jagt over: “Aanschuiftafel Bunga lili (Bloem van de lelie)” 

Remco Lange met: “Met goud kristal bereiken…” 

Eveline Bruijn met: “Hoe een kleine stichting al 15 jaar grote dromen najaagt” 

Chris Soebroto met: “Dat kan een heel stuk beter” 

Tekad Santos met: “Buffelbank” Baturraden” 

En natuurlijk de song van Wouter Muller met: “Het geheim van Tileng” 

Daarbij mag ik Carnero Mediadesign niet vergeten te bedanken voor de grafische ondersteuning bij alle beelduitingen.

En u, als trouwe lezers, wil ik bedanken voor jullie aandacht en reacties. Tot 7 augustus a.s.

Stichting Tileng zijn we immers met z’n allen!