Ondernemen

Geplaatst op: 5 augustus 2016 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) neemt een belangrijke plaats in binnen bedrijven. Het betekent verantwoordelijkheid nemen als bedrijf, maar het levert ook meer klanttevredenheid op en een positieve bijdrage aan het bedrijfsimago. Het draagt bij aan uw ambitie, aan groei en aan succesvol zijn.

Waarom ondernemen op niveau?

Onze  ondersteuners van het eerste uur hebben ook ambitie. Zij willen ook dat kinderen in volle bloei komen! Kinderen in de desa’s Tileng, Imogiri en Baturraden verdienen voeding, gezondheidszorg en onderwijs. Een veilige leefomgeving waar ze liefde ervaren en doorgeven. Luisteren naar kinderen en samen armoede en onrecht aanpakken. Dat waarmaken is het mooiste wat je kunt doen.

Ondernemen op niveau met Stichting Tileng betekent niet alleen toegang tot de lokale markt, relatiebeheer, image building en invulling geven aan het MVO-beleid. Ondernemen op niveau betekent ook een extra dimensie voor uw bedrijf, door het te verbinden aan het leven van jonge en kwetsbare kinderen.

Samen ondernemen met ambitie

We lichten onze aanpak graag toe in een persoonlijke kennismaking, om te kijken op welke manier uw bedrijf en Stichting Tileng complementair aan elkaar kunnen zijn. Met uiteindelijk het doel: Elk kind tot bloei!

Bel voor meer informatie naar: +31 (0)180 -744 285 (alleen tijdens kantooruren) en vraag naar Cees van der Jagt of mail naar vdjagt@tileng.nl.

Wie gaat op deze uitnodiging in?